Visual
10 maanden geleden

Projectleider / Technisch werkvoorbereider

ter Stege Betonmallen & Specialisten is één van de grootste producenten van houten mallen voor de prefab betonindustrie in Europa en specialist in het detacheren van vakspecialisten met uiteenlopende specialismen binnen de (prefab) betonindustrie. Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige en enthousiaste Projectleider / Technisch Werkvoorbereider die met eigen initiatief en creativiteit een steun voor de productie is en graag wil werken bij een familiebedrijf met 180 medewerkers. 

 

Jouw rol

Als Projectleider / Technisch Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van de productie van houten mallen. Dit omvat calculatie, planning, kostenbewaking, tijdsbewaking en overige voorbereidende taken, tot en met oplevering van het project. Je signaleert bestekafwijkingen, maakt en controleert werktekeningen en je draagt zorg voor een correcte projectadministratie en archivering. Je werkt nauw samen met je collega’s van het Bedrijfsbureau, Verkoop en Productie en rapporteert aan het hoofd Operations.

Je speelt een belangrijke rol in de vertaalslag van de klantwensen naar de daadwerkelijke productie van de mallen. Daartoe heb je nauw en verbindend overdrachtsoverleg met de collega's van Verkoop aan de ene kant, en met de collega's van Productie aan de andere kant. Tevens vind je het ook interessant om mee te denken hoe een mal structureel eenvoudiger en daarmee kostengunstiger geproduceerd kan worden.

Eigen initiatief zien we graag. Je krijgt de volledige vrijheid om de werkvoorbereiding van projecten nauwkeurig te organiseren en administratief tot in de puntjes te verzorgen. Je hebt oog voor detail, waardoor je juist weet te anticiperen op (potentiële) problemen met klanten en leveranciers en hierbij actie onderneemt. Dit alles ter ondersteuning van de uitvoering/productie. Ook neem je het initiatief m.b.t. het borgen van kennis d.m.v. standaardisatie en innovatieve ontwikkelingen.

Je standplaats is ons kantoor in Hoogeveen. Vanuit dit kantoor voeren wij de projecten uit voor verschillende locaties. Onze klanten zijn de grotere (prefab) betonfabrieken van Nederland, Duitsland en België. 

Functie-eisen

Naast onderstaande eisen, neem je een flinke dosis enthousiasme mee, houd je van teamwork en ben je communicatief sterk.

je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt meerdere jaren ervaring als projectleider en/of werkvoorbereider; 

je hebt een sterke affiniteit met de bouw;

je kunt tekening lezen en in spiegelbeeld denken (essentieel voor de productie van mallen);

je bent een talent in het organiseren en plannen en bent administratief sterk;

je hebt een drive om een perfecte projectadministratie te realiseren en je neemt voortdurend actie om dit te behouden;

je bent je bewust van het uiteindelijke doel: het financiële resultaat van de projecten;

je hebt kennis van Autocad en Inventor;

je hebt ervaring met ERP systemen;

je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Wij bieden

Bij ter Stege werk je in een informele organisatie met korte lijnen waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan;

Voortdurende aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling;

Een zelfstandige baan met uitzicht op vast dienstverband;

Salariëring, arbeidsvoorwaarden en functie indeling conform CAO Timmerindustrie.

Sollicitatie

Word je enthousiast van bovenstaand profiel? Dan ontvangen we graag per e-mail jouw curriculum vitae en motivatiebrief t.a.v. Mireille Meurs, hoofd HRM, op mireille@terstege.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen per email of bellen op 06 15210011. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Terug naar het nieuwsoverzicht