Visual

De ter Stege specialisten

ter Stege is specialist in het detacheren van vakspecialisten binnen de (prefab) beton- en timmerindustrie in Nederland, België en Duitsland. Met ruim 40 jaar ervaring vertalen wij uw wensen en behoeftes door naar praktische oplossingen.

ter Stegeter Stege staat voor vakmanschap, flexibilteit en totaaloplosser. De branches waarbinnen wij detacheren zijn dynamisch. Prognoses op lange termijn zijn moeilijk te maken en korte termijnplanning is aan de orde van de dag. ter Stege springt hier snel op in door te putten uit een pool van ruim 60 flexibele vakspecialisten die ingezet kunnen worden binnen diverse branches. 

Onze adviseurs verstaan hun vak. Door jarenlange branche-ervaring weten wij als geen ander welke behoeftes en belemmeringen er dagelijks een rol spelen. Door goed naar u te luisteren en uw behoeftes te vertalen naar praktische oplossingen loopt uw proces zo min mogelijk vertraging op.

Onze taak houdt niet alleen op bij het detacheren van vakspecialisten. Doordat wij ons hart aan de branche gegeven hebben, denken wij graag met u mee over een optimale  invulling van uw (productie)processen. Dit kan inhouden dat wij de regie op ons nemen of dat wij sturen door middel van managementrapportages.